- inloggen of account aanmaken -

Zaterdag 6 oktober 2018: Workshop Filosofie & Kunst (vol!)

 49,95  39,95

Voorspelbare knutsels, voorspelbare gesprekken, voorspelbare meningen. Ben je er klaar mee? Doe dan deze workshop “filosofie en kunst”!

Nu eenmalig met 10 euro try out korting!

Uitverkocht

Beschrijving

Kunst zet aan het denken, over de wereld, onszelf of de ander. Net als filosofie. Daarom is het zo leuk om deze twee te combineren in één activiteit of les. Maar hoe doe je dat?

In deze drie uur durende workshop geef ik je handreikingen, ideeën en tips hoe je met, over en door kunst met kinderen kunt filosoferen. Zo leren kinderen te reflecteren op kunst, maar ook op zichzelf, de ander en de wereld. Dit kan door naar kunst te kijken, maar ook door kunst te maken. Zoals altijd bij de ideeën van filosofiejuf zijn de gespreksideeën creatief, speels, concreet en praktisch. Je kunt er meteen mee aan de slag.

Je krijgt 10 ideeën rondom beeldende kunst, muziek, dans, toneel en poëzie. Je leert hoe je deze activiteiten met kinderen kunt doen door ze zelf te ervaren! Het wordt dus een creatieve en filosofische middag!

Wanneer: zaterdag 6 oktober 2018
Hoe laat 13.00 – 16.30 uur (inclusief pauze)
Inloop: vanaf 12.45.
Waar: Emdenweg 3, Groningen (bushalte om de hoek)

Inclusief:

– koffie/thee en wat lekkers
– een pakje kunst
– certificaat
– digitale handout

Belangrijk om te weten

Deelnemers ontvangen een certificaat.
Alle benodigde lesmaterialen en een digitale handout zijn inbegrepen in de prijs.
Annuleren kan tot minimaal 1 week voor aanvang. In overleg kan je deelname naar een andere cursusdatum worden verplaatst.

Inspireer anderen:
  • 29
  •  
  •  
  •  
  •  
    29
    Shares