- inloggen of account aanmaken -

Vrijdag 27 september 2019: Filosofie & Kunst met kinderen

 65,00

Voorspelbare knutsels, voorspelbare gesprekken, voorspelbare meningen. Ben je er klaar mee? Doe dan deze workshop “filosofie en kunst”!

 

Op voorraad

Beschrijving

Kunst zet aan het denken, over de wereld, onszelf of de ander. Net als filosofie. Daarom is het zo leuk om deze twee te combineren in één activiteit of les. Maar hoe doe je dat?

In deze drie uur durende workshop geef ik je handreikingen, ideeën en tips hoe je met, over en door kunst met kinderen kunt filosoferen. Zo leren kinderen te reflecteren op kunst, maar ook op zichzelf, de ander en de wereld. Dit kan door naar kunst te kijken, maar ook door kunst te maken. Zoals altijd bij de ideeën van filosofiejuf zijn de gespreksideeën creatief, speels, concreet en praktisch. Je kunt er meteen mee aan de slag.

Je krijgt 8 ideeën rondom beeldende kunst en muziek. Je leert hoe je deze activiteiten met kinderen kunt doen door ze zelf te ervaren! Het wordt dus een creatieve en filosofische middag!

Wanneer: vrijdag 27 september 2019
Hoe laat 14.00 – 17.30 uur (inclusief pauze)
Inloop: vanaf 13.45.
Waar: Emdenweg 3, Groningen (bushalte om de hoek)

Inclusief

– Koffie/thee en wat lekkers
– Een pakje kunst
– Certificaat
– Reader (digitaal, na afloop)

Voorwaarden

Annuleren kan tot 2 weken voor aanvang. In overleg kan je deelname naar een andere cursusdatum worden verplaatst. Bij bestellen op rekening moet de factuur een maand van tevoren betaald zijn.

  • 13
  •  
  •  
  •  
  •  
    13
    Shares

Andere suggesties…