- inloggen of account aanmaken -

Het meisje dat nooit fouten maakte

 15,50

Stel je voor dat je nooit fouten maakt! Isabella is zo iemand. Zou ze gelukkig zijn? Prentenboek met gratis filosofische praattips.

Beschrijving

Achterflap

Isabella heeft nog nooit een fout gemaakt. Ze vergeet nooit haar hamster te voeren, ze draagt nooit verschillende sokken en ze vergeet nooit haar huiswerk te maken. Nadat ze bijna een fout maakt, wordt ze bang dat ze tijdens de toneelvoorstelling een fout zal maken.

Review filosofiejuf.nl

Stel je eens voor dat je nooit fouten maakt! Zou je dan na een tijdje niet ontzettend bang worden om een fout te maken? Op een gegeven moment heb je tenslotte ook een reputatie. Voor je het weet noemt iedereen je het meisje dat nooit fouten maakt. Zo ging het in elk geval bij Isabella in het boek ‘Het meisje dat nooit fouten maakte’. Een perfect boek om voor te lezen in de maand van de Filosofie dat als thema ‘ik stuntel dus ik ben’ heeft.

De Isabella uit ‘Het meisje dat nooit fouten maakte’ is zo perfect en zonder fouten dat ze zelfs fans heeft. ’s Morgens staan ze voor haar deur om haar te begroeten. Dat schept natuurlijk verwachtingen! Zeker als je mee doet aan een talentenshow. Haar act zal ongetwijfeld perfect gaan. Daar gaat iedereen van uit. Misschien was het dan ook van de zenuwen dat Isabella de dag van de talentenshow bijna een fout maakte. Bijna, maar ze wist het gelukkig op het nippertje perfect te voorkomen.

Eigenlijk is Isabella zo zonder fouten dat ze er een beetje saai van wordt. Als lezer gun je haar bijna een fout. Tegelijk ben je er bang voor. Wat als Isabella een fout maakt? Kan ze daar dan wel mee omgaan?

Haar act bij de talentenshow met haar beste vriendje Harold valt zoals te verwachten letterlijk en figuurlijk in het water. En daar wordt Isabella’s leven inderdaad heel anders van.

Erg leuk boek om voor te lezen om daarna met kinderen in gesprek te gaan over fouten maken. Als je het boek in de webshop van filosofiejuf.nl bestelt, krijg je er gratis filosofische praattips bij.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Extra informatie

Gewicht 409 g
Afmetingen 289 × 224 × 11 cm
Aantal pagina's

32

ISBN

9789461182524

Auteur

Illustrator

Mark Pett

Uitgever

Bazalt

Andere suggesties…